Mednarodna ICF akreditacija

Glotta Nova je prva organizacija v Sloveniji, ki je za izvedbo coaching usposabljanj pridobila akreditacijo Mednarodne coaching zveze (International Coaching Federation - ICF, ZDA).
 
icf_actp_akreditacija

ICF akreditacija dokazuje najvišji standard kakovosti na področju usposabljanja coachev in zagotavlja udeležencem programov visoko strokovno usposobljenost in konkurenčno prednost. [Certificate of Accreditation]

Mednarodna coaching zveza (ICF), ki ima že več kot 41.500 članov v 147 državah, je vodilna, globalno priznana organizacija, ki združuje coache po vsem svetu. S svojim delovanjem si prizadeva za uveljavljanje visokih etičnih in strokovnih standardov coachinga, ter za zaščito integritete dejavnosti, zato ji coachi po vsem svetu priznavajo vodilno vlogo v panogi.
Profesionalni coaching je dejavnost, ki je v velikem razcvetu po vsem svetu, prav tako pa tudi ponudba različnih izobraževalnih programov za coache. Izobraževalni programi, ki so akreditirani s strani Mednarodne coaching zveze (ICF), udeležencem teh programov zagotavljajo visoko strokovno usposobljenost, prepoznavnost in kredibilnost na trgu, ki je hkrati konkurenčna prednost. Mednarodna akreditacija (ACTP) pomeni začetek usposabljanja, ki vključuje pridobitev temeljnih veščin in kompetenc coacha, kot jih opredeljuje ICF, prav tako pa zagotavlja razvojno naravnanost programov skladno z najsodobnejšimi dosežki stroke. Pri izvedbi akreditiranega coaching programa pa smo izvajalci v celoti zavezani tudi k spoštovanju etičnega kodeksa Mednarodne coaching zveze.

V elitno družbo mednarodno akreditiranih coaching programov (ACTP) sodita tudi temeljna programa usposabljanja za coache NLP Coach in Coach, ki ju Glotta Nova izvaja že vrsto let. Akreditacija udeležencem programov omogoča vstop v široko mrežo profesionalnih coachev, ki jih odlikuje poklicna odličnost.
Zaključeni akreditirani coaching program udeležencem omogoča, da lahko (ko opravijo zadoštno število ur coachinga v praksi) pridobijo individualno ICF akreditacijo za nazive Pridruženi certificirani coach (Associate Certified Coach, ACC), Profesionalni certificirani coach (Professional Certified Coach, PCC) ali Mojster certificirani coach (Master Certified Coach, MCC) po ACTP poti, kar pomeni, da jim za pridobitev naziva ob upoštevanju drugih pogojev ni treba dodatno opravljati mentorstva ter postopka evalviranja razvitosti kompetenc.
 
ACCPCCMCC
 

Več o individualni ICF akreditaciji

https://coachingfederation.org/credentials-and-standards

Kako vam lahko pomagamo?

Kje se nahajamo?

Glotta Nova d.o.o.,
Ulica Carla Benza 1,
1000 Ljubljana

Prikaži na zemljevidu Google map